ClaudiArt ClaudiArt
Over ClaudiArt
Wie is Claudia ?
Mijn naam is Claudia Delfos. Ik woon samen met Edwin en onze hond Fietje in Zevenaar. Wij hebben ieder twee volwassen kinderen die niet meer thuis wonen. Creativiteit is altijd belangrijk voor me geweest, maar met een jong gezin en een baan was er een periode weinig ruimte voor creatieve bezigheden. Toen de kinderen groter werden, ontstond er meer tijd voor mezelf. Ik besloot in 2015 op zoek te gaan naar een creatieve hobby. Ik volgde verschillende workshops waaronder speksteen bewerken en boetseren.

ClaudiArt
Claudia aan het werk met het glazuren van een werkstuk
Uit de hand gelopen hobby
Het werken met klei vond ik zo inspirerend dat ik besloot op les te gaan bij Spaan Kreatief in Zevenaar. Daar heb ik leren werken met verschillende soorten klei, technieken, gereedschappen en glazuren. Jaren lang was het voor mij iedere week weer een feestje om naar boetseer-les te gaan. Intussen boetseer ik voornamelijk thuis en heeft deze hobby zich ontwikkeld tot een ware passie. Sinds de aanschaf van een eigen keramiekoven heb ik het hele maakproces in eigen handen. Het klinkt misschien gek, maar het liefst zit ik zo vaak mogelijk met mijn handen in de klei. Het is echt wat ik het allerliefste doe.

ClaudiArt
De keramiekoven

Ieder werkstuk is uniek
Mijn inspiratie haal ik vooral uit de natuur en de mensen in mijn omgeving, maar ook creaties en kunst van anderen zijn natuurlijk een oneindige inspiratiebron. Plezier in het maken staat bij mij voorop. Ik maak daarom verschillende werkstukken om het afwisselend te houden voor mezelf. Bladschalen, vogeltjes en combinaties van kleine keramieken voorwerpjes op hout vind ik geweldig om te maken. Maar ik wissel dit graag af met een beeld of een mooie schaal. Of het nu een vogeltje, huisje, bloem, schaal of beeld is ... ik vorm alles met mijn handen. Dat geldt ook voor de decoratie die altijd weer nét even anders is. Voor de bladschalen gebruik ik bladeren uit mijn eigen tuin of de natuur in de directe omgeving. En zoals ieder blad in de natuur anders is, is dus ook geen bladschaal gelijk. Ieder werkstuk maak ik met aandacht en liefde en ieder werkstuk is uniek. Er is er echt maar één van.

ClaudiArt
Diverse werkstukken aan het drogen (vogeltjes en voetjes)

De website
Werken met klei geeft mij rust en een blij gevoel. Ik kan mijn hoofd leegmaken en tegelijkertijd iets moois creëren. Als ik daarmee dan ook nog anderen blij kan maken dan is de cirkel voor mij rond. Op deze website zie je werkstukken die ik heb gemaakt. Een aantal daarvan is te koop. Andere werkstukken zijn voorbeelden ter inspiratie. Is een werkstuk niet te koop, maar zou je zoiets willen hebben of misschien in een andere kleur ? Of misschien heb je zelf een heel ander idee ? Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Laat je ook inspireren via mijn instagram account: https://www.instagram.com/claudia_delfos_keramiek/
Mijn stempel
Als het werkstuk groot genoeg is, dan voorzie ik het van mijn stempel ! Ik ben heel blij en trots op deze stempel die als het ware mijn handtekening is. De C staat voor Claudia, het hartje ❤️ staat voor de liefde waarmee het wordt gemaakt en het kroontje is de kroon die ik op mijn werk zet als het af is.

ClaudiArt
Een afdruk van de stempel van Claudia

shopping_cart
Winkelwagen
Aantal artikelen: 0
Artikelbedrag: € 0,00